Deelnemers2018-12-10T18:57:19+00:00

DEELNEMERS

Deelnemers informatie

Onze Triathlon’s

Voor de kinderen van 7 t/m 13 jaar wordt de Jumbo Kids Triathlon georganiseerd. Een leuke wedstrijd om kennis te maken met deze sport. Er zal worden gestreden in 2 klassen.

Kinderen van 7-9 jaar leggen de volgende afstanden af: 100m zwemmen, 2 km fietsen, 500 m lopen.

Kinderen van 10-13 leggen de volgende afstanden af: 150 m zwemmen, 4 km fietsen, 1 km lopen.

Deelname is voor deze leeftijden gratis. Een helm is wel verplicht, deze kun je ook huren op de de dag zelf voor € 2,50. Daarnaast moet je in bezit zijn van diploma A.

De inschrijvingen in Ter Apel loopt via de scholen. Kinderen die niet naar een school in Ter Apel gaan kunnen zich aanmelden via het contactformulier. Zie bijgevoegde link. Flyer kids

Starttijd 10:00

NU INSCHRIJVEN

Voor middelbare scholieren wordt een 1/16e triathlon georganiseerd. De deelnemers leggen de volgende afstanden af. 250 meter zwemmen, 10 km fietsen en 2,5 kilometer lopen.

Opgave voor deelnemers van de RSG Ter Apel kan via het inleveren van het inschrijfformulier bij dhr. Zuidinga.  Zie link Flyer kids.

Deelnemers van buiten af kunnen zich aanmelden via de site van de NTB.

Voor de winnaars zijn er prijzen.

Starttijd: 14:15

NU INSCHRIJVEN

De 1/16 de triathlon is voor beginnende triathleten en RSG scholieren. Doel is beginnende triatleten kennis te laten maken met de triatlon sport. De deelnemers leggen de volgende afstanden af. 250 meter zwemmen, 10 km fietsen en 2,5 kilometer lopen. Voor deze afstand geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen. Er zijn dan ook geen prijzen verbonden aan deze triatlon. Voor de sportieve atleet wordt de 1/8 ste triathlon georganiseerd.

Starttijd: 14:15

Afhankelijk van de belangstelling worden er clinics gehouden:
Voeding+ fiets en looptraining  en de 1/16 triathlon
Aanmelden van de clinics kan via info@triathlonterapel.nl.

NU INSCHRIJVEN

In deze wedstrijd wordt er in 5 klassen gestreden om de hoogste eer. De klassen zijn dames jonger en ouder de 40 jaar, heren jonger dan en ouder dan 40 als de estafette. De deelnemers leggen de volgende afstanden af. 500 meter zwemmen, 21 km fietsen en 5 kilometer lopen.  Voor de eerste drie atleten per klassen worden prijzen ter beschikking gesteld.

Starttijd: 13:00

Nadere correspondentie volgt op de site als de Facebookpagina.

NU INSCHRIJVEN

In deze wedstrijd wordt er in 5 klassen gestreden om de hoogste eer. De klassen zijn dames jonger en ouder de 40 jaar, heren jonger dan en ouder dan 40 als de estafette. De deelnemers leggen de volgende afstanden af. 1500 meter zwemmen, 40 km fietsen en 10 kilometer lopen.  Voor de eerste drie atleten per klassen worden prijzen ter beschikking gesteld.

Starttijd: 12:00

Nadere correspondentie volgt op de site als de Facebookpagina.

NU INSCHRIJVEN

Informatie deelnemers
INSCHRIJVEN
PROGRAMMABOEKJE
DEELNEMERS
UITSLAGEN
Reglementen
Routes
FACEBOOK

DOE OOK MEE EN SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN

INSCHRIJVEN