DEELNEMERS

Deelnemers informatie

Onze Triathlon’s

Kinderen kunnen vanaf 8 jaar meedoen aan de 1/16. Dit mag ook in estafette vorm. Dus wil je met je vrienden of vriendinnen meedoen, meld je dan aan op de Westerwolde categorie.

Deelname is voor deze leeftijden gratis, je betaald alleen de licentie en de tag voor timelabs. Een helm is wel verplicht, deze kun je ook huren op de de dag zelf voor € 2,50. Daarnaast moet je in bezit zijn van diploma A.

Starttijd 11:00

NU INSCHRIJVEN

Middelbare scholieren kunnen meedoen aan de 1/16e triathlon. De deelnemers leggen individueel of als team de volgende afstanden af. 250 meter zwemmen, 10 km fietsen en 2,5 kilometer lopen.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de site van de NTB.

Voor de winnaars zijn er prijzen.

Starttijd: 11:00

NU INSCHRIJVEN

De 1/16 de triathlon is voor beginnende triathlete, RSG scholieren en Recreanten teams. Doel is beginnende triathleten kennis te laten maken met de triathlon sport. De deelnemers leggen individueel of als estafette team de volgende afstanden af: 250 meter zwemmen, 10 km fietsen en 2,5 kilometer lopen. Voor deze afstand geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen.  Het snelste Troapeler Estaffete team krijgt een speciale prijs. Voor de sportieve atleet wordt de 1/8 ste triathlon georganiseerd.

Starttijd: 11:00

NU INSCHRIJVEN

In deze wedstrijd wordt er in 5 klassen gestreden om de hoogste eer. De klassen zijn dames jonger en ouder de 40 jaar, heren jonger dan en ouder dan 40 als de estafette. De deelnemers leggen de volgende afstanden af. 500 meter zwemmen, 21 km fietsen en 5 kilometer lopen.  Voor de eerste drie atleten per klasse worden prijzen ter beschikking gesteld.

Starttijd: 12:45

Nadere correspondentie volgt op de site en de Facebookpagina.

NU INSCHRIJVEN

In deze wedstrijd wordt er in 5 klassen gestreden om de hoogste eer. De klassen zijn dames jonger en ouder de 40 jaar, heren jonger dan en ouder dan 40 als de estafette. De deelnemers leggen de volgende afstanden af. 1500 meter zwemmen, 40 km fietsen en 10 kilometer lopen.  Voor de eerste drie atleten per klassen worden prijzen ter beschikking gesteld.

Starttijd: 12:00

Nadere correspondentie volgt op de site en de Facebookpagina.

NU INSCHRIJVEN

DOE OOK MEE EN SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN